31 Mayıs 2012 Perşembe

Saç ekimin de Yöntemler

Saç ekimin de bir kaç yöntem vardır. Bunların için de en son geliştirilen yöntem fue yöntemi ile saç ekimidir. Fue yöntemi ile saç ekimi sonucun da gelinen nokta çok iyi durum dadır.

Saç ekimin de devrim niteliğin de olan fue yöntemi ile saç ekimi sonrası da öncesi de sorunsuz olarak yapılmakta ve saç ekimi sonrasın da günlük yaşamanıza dönebilmektesiniz. Saç ekimin de işiniz ne olursa olsun saç ekimi sonrasın da günlük yaşamınıza dönmeniz ve sorunsuz olarak saç ekimi sürecinin tamamlanması mümkün dür. Ağrısız acısız ve dikişsiz alınan bu yöntem uygulamasın dan sonra hiç kimse saç ekimi yaptırdığınızı anlamayacak tır.

Saç ekimi sonrasın da kişi saç ekimi yaptırdım demediği taktir de saç ekimi yaptığı anlaşılmaz ve saç ekimi sonrasında günlük hayatına devam edebilir. Saç ekimin de yapılacak en önemli husus saç ekimi için sadece kısa bir zaman ayırmak ve saç ekimi sonrasın da belli bir süre de çıkacak olan saçları sabırla beklemek gereklidir. Saç ekimin de bu süre çok önemlidir. Ekilen saçların çıkma aşaması süre olarak çok kısa değildir. Saç ekimi sonrasın da her kişi de farklı olsa da ortalama 6 ay ve ya 1 yıl gibi bir zaman dilimin de saç ekiminin sonuçları görülür ve saçlar çıkmaya başlar ve ya bu süre de çıkma işini bitirmiş olur. Sadece saç ekimin de şu durum sizi korkutabilir bu durum da size uzman bilgi vereceği için korkmayın saç ekimi sonrasın da yaklaşık bir 10 gün için de ekilen saçlar dökülmeye başlayacak tır. 

Bu durum sizi korkutmasın uzmanınız la sürekli irtibat halin de olun her aşamanızı bildirin kesinlikle bu durum olağan bir durum dur. Sadece siz de olan bir durum değildir. Kesinlikle olağan ve normal bir durum dur. Saç ekimin de alınacak kararlar dan en önemlisi saç ekimi merkezini seçerken olmalı dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.