31 Mayıs 2012 Perşembe

Saç Ekim de Uzmanın Yanın da Çalışan Ekibin Rolü

Saç ekimi operasyonu yapan cerrahın yanın da profesyonel bir ekip olması gereklidir. En az uzman kadar onların da deneyimli ve tecrübeli olmaları gereklidir. Bu ekip ciddi anlam da cerrah kadar önemli bir göreve sahiptir. Kısaca sıralarsak cerrahın yanın da çalışan ekibin görevlerini bir kaç maddede toparlansa da görevleri saç ekimi sürecini ciddi olarak etkiler.
1 – Saç ekimi esnasın da çalışan ekibin görevi cerrah kadar önemlidir.
2 – Saç ekimin de çalışan ekibin de sağlık çalışanı olması gereklidir.
3 – Saç ekimin de çalışan ekibin de son derece deneyimli olması gereklidir.
4 – Saç ekimi yapan uzmanın yanın da olan ekibin son derece koordineli çalışmaları gereklidir.
5 – Saç ekimi ne yardımcı olan ekibin hastayı tedirgin edici hal ve hareketler den uzak durmaları gereklidir.
6 – Saç ekimi esnasın da cerrahın verdiği talimatları anın da yerine getirmelidirler.
7 – Saç ekimin de ekibin görevi cerrahın işini hızlandırmak tır.
8 – Fut yöntemin de alınan saç köklerinin hızla bir kenar da deri üzerin den ayrılştırılmaları gereklidir. Cerrahın talimatıyla ekibin bunu hızla yapması gereklidir.
Bu gibi önemli olan durumlar da çalışan ekip saç ekimi ortamı kesinlikle çok önemlidir. Saç ekimi esnasın da oluşacak en ufak hata ekilen saçların çıkmamasına boşa gitmesine kadar gidebilir. Bu durumlar da çok dikkatli olunmalı ekip içerisin de uyum için de çalışma yapılmalıdır. Uzmanın önemi kadar hastane ortamının ve çalışan ekibin de önemi çok yüksektir. Hataya yer yok tur tamiri olmayan bir durum dur. Saç ekimin de hata olursa geri dönüş yok tur. Tekrar düzeltilme şansı yok tur bu durum da işin ciddiyetini arttırmaktadır. Siz saç ekimi merkezi seçerken bu hassas konular da dikkat olmalısınız hem zamanınız boşa gider hem de alınan saç kökleri ki bu da çok değerli bunların hepsi ufak bir hata yüzün den boşa gidebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.