31 Mayıs 2012 Perşembe

Genel Olarak Saç Ekimi

Saç ekimi uygulamasın da elde edilen başarı oranı neye bağlıdır?
*Doğru yöntemin seçilmesi gerekli dir.
*Uyugulama yapacak olan uzmanın bu konu da cerrah olması ve saç ekimi için gereken belgelerinin olması gerekli dir.
*Saç ekimi uygulaması hastane ortamın da yapılması gerekli dir.
*Saç ekimi esnasın da gerekli olan hız da saç ekimini yapabilmek gerekli dir.
*Steril ameliyat ortamın da uygulama nın yapılması gerekli dir. Bu gibi durumlara dikkat edilmesi durumun da saç ekimin den alınan sonuç çok doğal ve sağlıklı olacak tır. Bu durumların hepsinin bir ara da olması gerekli dir. Bu kurallara uyulduğu takdir de başarısız olunması imkansız dır.
*Saç ekimi merkezinin işin de uzman olması gerekli dir.
*Saç ekimi uygulaması yapılacak olan merkezin veya saç ekimi hastanesinin izin belgelerinin ruhsatlarının olması gerekli dir.
*Saç ekimini yapan uzman doktorun yanın da saç ekimine yardım eden ekibin uzman bir kadro olması ve kordineli çalışması gereklidir.
Ufak gibi görünse de bazı detaylar saç ekimini etkileyen faktörler dir. Bu durumlara dikkat edilir ise saç ekimi sorunsuz olarak yapılır.
Saç ekimi uygulama esnasın da öncesi veya sonrasın acı verir mi ?
Kesinlikle saç ekimi öncesi hazırlık aşamasın da veya saç ekimi esnasın da acı hissedilmez ve saç ekimi sonrasın da da kişi kesinlikle hiç bir acı hissetmez. Saç ekimi uygulaması esnasın da kişi kesinlikle acı ve ağrı hissetmez uygulama esnasın da lokal anestezi acı duyulmasını engellemekte dir. Uygulama sonrasın da duyulacak ufak sızılara karşı hafif bir doz da olan ağrı kesici yeterli gelecek tir.
Saç ekimi sonrasın da ekilen saçların ömrü ne kadar dır ?
Saç ekimi sonrasın da ekilen saçların ömrü kişi den kişiye değişmez durumlar da farklılık göstermez saç dökülme sebebiyle bağlantılı değil dir. Saç ekimin den sonra ekilen saçların süresi bir ömür dür. Ekilen saçlar hiç bir şekil de dökülmez saçınız dan kökler dökülmez bir ömür boyu sizinle birlikte kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.