30 Mayıs 2012 Çarşamba

Saç Ekimi için Uzman Doktor

Saç ekimi için estetik cerrah gereklidir. Genelde şuan ki piyasada saç ekimi hemşireleri ile asiste edilip koordine yapılan saç ekimi için mutlaka uzman bir estetik cerrah bulunmalıdır.

Saç ekimi için uzman doktor sadece estetik cerrah olması yeterli değildir. Heme estetik bir cerrah olması hemde bu işte uzman ve pratiği olan bir estetik cerrah tercih edilmelidir. Saç ekiminde profesyonellik çok önemlidir. Saç ekimi için uygun olan altyapı ile doktorun uzmanlığı ve pratiği birleştiğinde Yüzde 90 lara varan başarılar elde edilebilir. Saç ekimi işi estetik ve plastik cerrahi alanına giriyor. Fakat her doktor saç ekme istemez. Bunun nedeni ise, çok fazla zaman aldığıdır. Ayrıca çok titiz ve saç ekimi için ayrılan zamanda birkaç farklı estetik operasyonun yapılabiliyor olması, çoğu estetik cerrahı bu işten soğutmuştur.
Saç ektirmeyi düşünüyorsanız eğer doktorumuz Op Dr Ali Mezdeği ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Kendisine aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Saç ekiminde geliştirdiği teknolojik yenilikler ve saç ekimine verdiği önem ile saç ekiminde başarılı sonuçlar alan bir doktordur. 
Saç ekimi aslında pekte hafife alınacak bir işlem değildir. Bunun en önemli nedeni, piyasada bir kere başarısız bir saç ekimi geçiren bir hastanın revize için saç ekimi yapılmış bile olsa, ilk ekim kadar performans vermeyebilir. Bu yüzden bir kere karar verip kendinizi güvenilir ellere bırakmanız şarttır. Piyasada gene bilindik bir cümle olan cin adam saç ekimi gibi başarısızlığın ifade edildiği mağdurlardan olmanızı istemeyiz. 
Saç ekiminde estetik ve plastik cerrahi uzmanının her işleme girmesi ve ameliyatı yönlendirmesi gerekiyor. Bu yüzden cerrahla bu konu detaylı konuşulup, anlaşma sağlam yapılması gerekiyor. 
Saç ektirmeyi düşünüyorsanız mutlaka ama mutlaka kendine güvenen saç ekimi işinde başarılı bir uzman doktora kendinizi emanet ediniz. Bir kere karar vermeniz sizin faydanıza olacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.