31 Mayıs 2012 Perşembe

Saç Ekimin de Eski Yöntemler Kullanıyor mu ?

Saç ekimi yöntemi belirlenirken kişi den kişiye farklılık gösterir. Bu durum da saç ekimi yöntemlerin de eski metotlar da kullanılmak tadır.

Bu durum hastaya anlatılır ve eski bir yöntem uygulanacak ise bunun nedeni de anlatılır ve olacak sonuçlar da anlatılır. Kişi de saçsızlık yoğun ve saç yapısı zayıf ise bu gibi durumlar da eski yöntemler uygulanır. Kişi den kişiye farlılık gösteriri buna en iyi kararı uzman verecektir. Bu nokta da sizin yapacağınız en önemli iş saç ekimini yaptıracağınız saç ekimi merkezini saç ekimi hastanesini saç ekimi kurumunu nere de olacak ise o saç ekimi uzmanını çok iyi seçmelisiniz. 

Bazı kurumlar da sadece eski yöntem olduğu için herkese eski bir yöntem önerebilmektedirler. Bu gibi durumlar da çok dikkatli olmalısınız ve saç yapınızdan dolayı mı yoksa saç kimi yapılacak merkez de sadece o saç ekimi yöntemi mi uygulanıyor bu konu da dikkatli olun. Mutlaka araştırmacı olmalısınız. Eski yöntemlerin uygulanması sadece kişisel farklılıklar da görülür. Saç ekimi yapacak olan merkez de sadece eski bir cihaz var ve o sebeple size o yöntem uygulanacak ise bunun kararını vermek size kalmıştır. 

Fut yöntemi eski bir yöntemdir. Bu yöntem belli saç yapısı ve saç yoğunluğu olan kişilere uygulanır ve dikişli olan bir saç ekimi yöntemidir çok fazla tercih edilmez siz de saç yapınız ve saç yoğunluğunu fue yöntemine uygun ise sadece saç ekimi merkezin de eski bir yöntem uygulanıyor diye bu eski yöntemi yaptırmamalısınız. Bu eski yöntem belli kişilere uygulanır. Yöntem belirlenirken dikkat edilecek noktalar da sizde uzmanınız ile konuşun ve seçtiği yöntemi neden yapacağını sorun saç yapınıza göre bir yöntem seçilip seçilmediğini sorun ve saç yapınıza göre saç ekimi yapılmasına dikkat edin.Saç ekimi merkezini doğru seçmeniz size her yönden faydalı olacaktır. Sorunsuz olarak saç ekiminiz gerçekleşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.