1 Haziran 2012 Cuma

Saç Ekimi Hangi Bölgeye Yapılabilir

Saç ekimi denildiğinde çoğu hasta kendisinde açıklık olan yerlerin tamamına veya uygulama olarak saç ekimi işlemini sağlık olarak o bölgeye naklinin yapılıp yapılmadığını merak eder.
Saç ekimi kafanın herhangi bölgesinde uygulanabilir. Örnek vermek istersek, tepe bölgesinde alın bölgesine yanlara arka kısımda ki lokal açıklıklara saç ekimi uygulaması yapılabilir. Bu uygulamalarda teknik ve uygulanan yöntemler aşa yukarı aynıdır. Her bölge için saç kökleri ense bölgesinden alınır. Fakat ekim yerinde hassasiyet gösterilmesi gereken yerler olabilir. Mesela, saç ön çizgisi belirlenirken ve alın kısmına yoğunlaştırma amacı ile yapılan saç ekimlerinde kullanılan iğneler daha ince olabilir. Kullanılan anestezinin yoğunluğu ve miktarı da gene saç ekimi bölgesinde göre azda olsa farklılık oluşturabilir.
Saç ekiminde bölgesel ekimlerin de fiyat farklılıkları da olabilir. Bunlar saç ekimi yapılacak olan bölgenin kellik durumuna göre fiyat artabilir veya azalabilir. Saç ekiminde ekilecek kök miktarı saç ekimi fiyatını belirleyen en önemli unsurdur.
Kısaca toparlamak gerekirse hangi bölgeye saç ekimi yapılacağının merkez için bir önemi yoktur. Her bölgeye saç ekimi yapılabilir. Hatta sakal favori kirpik kaş ekimi gibi ekimlerde Merkezimizde başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Saç ekimi hakkında fiyat bilgisine ihtiyaç duymanız da çok doğaldır. Bunun için hemen İnternet sitemiz üzerinde kafanızın kel olan kısımları net bir şekilde belli olacak şekilde bize göndermeniz olacaktır. Doktorumuz açıklık tespiti ve ne kadar saç kökü transferi yapılacağını bu fotoğraflara göre ortalama olarak belirler ve size dönüş yapar. Ayrıca bir diğer yöntem ise, kliniğimize gelip, ücretsiz bir şekilde saç muayenesi olmanızdır. Bu durumda da en sağlıklı fiyat bilgisi ve ameliyat şartları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The title of your home page You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.